Planeta 4K зарадва Малена за нейния 17-и рожден ден

Planeta 4K зарадва Малена за нейния 17-и рожден ден

Най-новата и иновативна музикална телевизия в България – Planeta 4K зарадва младата певица Малена за нейния 17-и рожден ден. Вчера, точно в 20:00 часа в програмата на телевизионния канал премиера направи нейния дебютен видеоклип – “Пожар” и с това даде старт на тържеството за най-личния празник на изпълнителката.
Малена е 17 годишната изящна дива от София - Магдалена Митова, която за своята крехка възраст вече е натрупала сериозен опит, характер и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси, както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си и въздействащ глас Малена е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита.

Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна” – една наистина отлична школа за професионален изпълнител. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов - Успелите деца на България”.
От малка Малена е надарена не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски - Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт. Така че смело може да кажем за младата певица, че е олицетворение на музикалност, ритъм, динамика и предизвикателство. Може да последвате Малена в Instagram или Facebook и първи да научавате за интересните неща в живота й.

 

КАТЕГОРИИ