Телевизия “Планета Фолк” вече в Hight Definition резолюция

Телевизия “Планета Фолк” вече в Hight Definition резолюция

За един от най-хубавите пролетни празници – Гергьовден имаме специален подарък не само към всички именици, но и към многобройните зрители на телевизия “Планета Фолк”. Една от най-обичаните и харесвани музикални телевизии в България – “Планета Фолк” вече може да бъде гледана и в HD-резолюция. Преди 16 години, през 2007 г. телевизия “Планета Фолк” се появи в телевизионния ефир и много бързо успя да стане любима на българите у нас и по Света. На 6 май 2007 г. нейният старт бе отбелязан с голям фолклорен фестивал в Лондон, Великобритания с участието на оркестър “Канарите”.
2
Поздрав от България към всички кътчета по Света, където туптят български сърца ще ни изпращат звездите на телевизия “Планета Фолк”. Техните видеоклипове вече ще се гледат в Hight Definition резолюция, което несъмнено ще допринесе за по-доброто възприемане на музикалното съдържание. За тези потребители, които искат да гледат програмата на “Планета Фолк” в Standart Definition формат, ще продължи излъчването и в тази резолюция като програмата ще бъде една и съща като съдържание. “Планета Фолк HD” търсете при вашия телевизионен оператор.
Специално за старта на телевизия “Планета Фолк HD” на 6 май представяме и част от новата Празнична фолклорна програма “Празник в “Приказките” с участието на любими изпълнители на музикална компания “Пайнер”.
Честит празник и много хубави емоции с телевизия “Планета Фолк!

КАТЕГОРИИ