“Планета” ТВ избра Пловдив за рождения си ден

“Планета” ТВ избра Пловдив за рождения си ден

Един от най-очакваните концерти през 2017 г., този за 16-ия рожден ден на телевизия “Планета”, тази година ще се проведе в Пловдив. За първи път музикалната медия избира да напусне столицата за този спектакъл и да поднесе шоуто на звездите в сърцето на България. Изборът на град-домакин за концерта “16 години Планета ТВ” съвсем не е случаен. От една страна, в Пловдив са едни от най-многобройните и запалени фенове на телевизията, от друга – градът е стратегически разположен в центъра на страната и от трета – той се слави с музикалните си традиции. Неслучайно е избран и за Европейска столица на културата през 2019 г.
Зрителите и почитателите на телевизия “Планета” помнят концертите, които музикалният канал е организирал в Пловдив. В началото бяха “25 години “Канарите” през 2000 г., “10 години Пайнер” през 2001 г., “Пролетно парти 2004” и “Ивана Live Party”, след това спектаклите от летните турнета на “Планета”, а последният грандиозен концерт бе на оркестър “Орфей”. Пловдив е градът, в който звездите на музикална компания “Пайнер” се чувстват обичани от своите фенове, а свидетелство за това са огромния брой покани за гостуване в нощните клубове.
Тази година, на 28 ноември, хит-парадът на звездите на “Планета” и “Пайнер” ще бъде в зала “Колодрума”, защото на сцената ще се появят любимите изпълнители на България. Близо 3 часа бляскаво шоу, много светлини и обичани песни ще радват тези, които изберат да празнуват заедно с телевизия “Планета”. 16 години хитове, звезден блясък и безброй приятели очакваме и ние – екипът на телевизията, защото само така празникът ще бъде истински и неповторим.

КАТЕГОРИИ