“Планета” ТВ с над 300 000 почитатели във Facebook

“Планета” ТВ с над 300 000 почитатели във Facebook

Телевизия “Планета” е предпочитан телевизионен канал от меломаните повече от 14 години, а все по-голяма популярност музикалната медия придобива не само сред зрителите в България и по света, но и сред потребителите във Facebook. Официалната страница на телевизия “Планета” вече се радва на над 300 000 почитатели, които благодарение на нея, ежедневно следят най-новите и интересни събития в личния и професионален свят на звездите на музикална компания “Пайнер”. Това е мястото, където получават най-точна и актуална информация за новите проекти на своите любимци, а също и да открият богата галерия от техни снимки.
Освен тази най-посещавана страница на “Планета” ТВ във Facebook, меломаните могат да се абонират и за страниците на Planeta HD и Планета Фолк. Първата е мястото, където най-новите видеоклипове на звездите получават своята премиера в най-високо качество – Ultra HD-4K формат, споделени директно от официалния ни канал Planeta Official в YouTube, а в Планета Фолк може да следите всички новости в областта на фолклора.
Все по-голям интерес сред феновете на модерния фолк предизвиква и официалния профил на телевизия “Планета” в Instagram, където последователите ни вече са близо 9000, а канала Planeta Official в YouTube - вече регистрира 1 милиард гледания и близо 550 хиляди абонати.
Благодарим на всички фенове, които вече са сред нас! Ако всички вие, зрители на най-гледаната музикална телевизия у нас, искате първи да научавате най-новото около любимите си звезди, присъединете се към нас в страниците на “Планета” ТВ, ”Планета HD” и ”Планета Фолк” във Facebook, както и в тази в Instagram.

 

КАТЕГОРИИ