“Планета Топ 20” сe завръща с хитовете на есента

“Планета Топ 20” сe завръща с хитовете на есента

Едно от емблематичните предавания на телевизия “Планета” – класацията “Планета Топ 20” отново е в ефира на музикалната медия. Новото е, че чарта вече ще се излъчва не само в програмата на “Планета” ТВ и “Планета HD”, а и в най-актуалната платформа - телевизия Planeta 4K. С настъпването на есента хитовете отново господстват, а през септември се оказва, че най-гледания от тях е бил “Милион” на Анелия и Денис Теофиков.

Втората позиция в “Планета Топ 20” е за диамантената четворка Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов, а третото място отново е с участието на младия талант Робов, този път в дует с Цветелина Янева – “Минутите”. Видеоклипът “100 живота” на Галена, в който се снима и актьора Иво Аръков е на четвърто място, а на пето – Данна и хита й “Той”.

Цветелина Грахич, Ваня, Малката, Анелия и Ариа с актуалните си видеоклипове феновете са позиционирали от 6-то до 10-то място в септемврийската класация, а след тях са Роксана, Галин с Диона, Илиян, Емрах и Емануела с гръцкия изпълнител Kyriacos Georgiou.

Кои са останалите видеоклипове, които попълват чарта в “Планета Топ 20”, ще узнаете ако гледате класацията във вторник от 18.00 часа по “Планета” ТВ, от 20.00 часа – по “Планета HD” и в сряда – от 19.00 часа по телевизия Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ