“Планета Топ 20” в нов вариант за април

“Планета Топ 20” в нов вариант за април

Месечната класация на хитовете по телевизия “Планета” за април беше представена по нов начин. Това се наложи заради мерките за социална дистанция. Зрителите на музикалната медия видяха в ефир Топ 5 на най-гледаните и слушани хитове, продуцирани от “Пайнер”, а пълната версия на класацията “Планета Топ 20” се появи като плейлист в стрийминг платформите.

Няма да бъде изненада, ако Ви съобщим, че видеоклипът на Денис Теофиков и Малката – “И това ще отмине” през април е бил най-гледания в канала PlanetaOfficial, съответно - песента е била най-слушаната в интернет. Веднага след тях се нарежда “Чужда” на Джулия, а на трета позиция – “Имам нещо да ти кажа” на оркестър “Кристали”. Четвъртата позиция в “Планета Топ 20” през април е за Галена и Фики с “Ламборгини”, а на 5-то място сте поставили още един дует - Емануела и Ариа с “Бензин”.

Сред първите 10 най-гледани видеоклипа на телевизия “Планета” са още: Теди Александрова и Емрах – “Сърце мое” и Преслава – “Пиян”. Към тях се присъединяват Малката и Денис Теофиков с “Полудяваш”, Ваня и Меди с “Параноя” и Яница с “Твоето Ферари”.
Пълното подреждане на хитовете в “Планета Топ 20” за месец април, може да слушате в Spotify, Deezer, Tidal и други интернет-базирани музикални платформи.

 

КАТЕГОРИИ