“Planeta by Eleven Club” София стартира с Преслава

“Planeta by Eleven Club” София стартира с Преслава

1 декември е датата, на която стартира най-новият клубен хит на нощна София – Planeta by Eleven Club. Съвсем закономерно той е в Студентски град, защото и почитателите на поп-фолк ритмите там са най-темпераментни. Стартът е само няколко дни преди датата, на която телевизия “Планета” отбелязва своята 20-та годишнина. За откриването е поканена Преслава, което пък е 100% гаранция, че празникът ще бъде уникален. Planeta by Eleven Club гарантира на своите гости, че всяка седмица ще има защо да дойдат в него. Звездите на музикална компания “Пайнер” ще са чести гости тук, а с тях и веселбата ще е на ниво.
2
За официалното откриване на 1 декември Преслава е подготвила уникална програма, включваща най новите й хитове, с които властва в стрийминг платформите. Тя няма да пропусне да изпълни и своите златни песни, донесли й много слава и награди, сред които “Певица на годината” и “Музикален идол”.
Ако и Вие вече горите от нетърпение да видите какво ще се случи на 1 декември в Студентски град, то може да направите своите резервации в Planeta by Eleven Club на телефон 0899 110 111. Адресът на клуба е добре познат: София, Студентски град, ул. “Атанас Манчев” 1А. Бъдете наши гости и с гордост кажете “И аз съм тук!”

КАТЕГОРИИ