Planeta by Eleven club празнува втори рожден ден

Planeta by Eleven club празнува втори рожден ден

Eдин от най-хитовите нощни клубове в София на 1 декември ще отпразнува своя втори рожден ден. Planeta by Eleven club отдавна се превърна в синоним на безкраен купон, изпълнен с горещи парти вълнения и много настроение. Със своята уникална атмосфера и качествена музика, клубът привлича млади хора, желаещи да се забавляват и изживеят незабравими моменти. По традиция рождените дни се отбелязват с парти и то не какво да е, а наистина грандиозно и запомнящо се. През 2021 година на откриването своите хитове представи Преслава и куп звезди на музикална компания “Пайнер”. Миналата година специалният гост бе Емануела, а тази година, на 1 декември, Джена ще бъде символичния музикален домакин на партито в Студентски град.
2
Екипът на Planeta by Eleven club е подготвил невероятно изживяване за своите посетители. Вечерта ще изобилства от изненади за гостите, а “черешката на тортата” ще бъде специалното участие на Джена. С нея и със звездите на телевизия “Планета” вторият рожден ден на клуба обещава да бъде незабравим, защото гостите на рожденото парти ще имат възможността да се насладят на живи изпълнения от някои от най-големите имена на поп-фолк сцената.
Не пропускайте втория рожден ден нa Planeta by Eleven club на 1 декември в Студентски град. Очаква ви една незабравима нощ, пълна с музика, изненади и забавление, в компанията на любимите поп-фолк звезди. Бъдете и вие част от това невероятно събитие и се насладете на едно незабравимо изживяване.

КАТЕГОРИИ