“Планета” дава път на млади таланти

“Планета” дава път на млади таланти

Вярна на принципа вечно да се променя, да бъде интересна, различна и непредвидима, остава телевизия “Планета“ и на 18-ия си рожден ден. Официалното начало на музикалната медия е на 4 декември 2001 година, затова своя празник тя ще отбележи в Пловдив с концерт на звездите на музикална компания “Пайнер“ на 3 декември. Верните фенове на “Планета“ ТВ знаят, че точно на 13 ноември преди 18 години, за първи път тя се появи в национален ефир.

Но рождения ден на българската музикална телевизия всеки свързва с атрактивните спектакли, които дълго се помнят. Така ще бъде и тази година в зала “Колодрума“, а началото на концерта е точно в 19:00 часа. Сигурни сме, че в залата ще бъдат фенове от различни поколения – както връстниците на “Планета“, така също по-малки и по-големи почитатели. За тези, които все още не са навършили пълнолетие напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в зала “Колодрума“, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ, която може да бъде изтеглена от тук.

Спектакълът “Планета на 18“ ще събере на една сцена популярни имена в българската музика и много млади таланти. Това вече е традиция, защото през годините точно на голяма сцена, дебют направиха Анелия, Гергана, Галена, Преслава, Цветелина Янева, Джулия, Галин, Фики, Денис Теофиков, Емрах и др. 2019-та година се оказа благодатна за старта на новите звезди на “Пайнер“ и затова голяма част от тях ще видим в Пловдив. Наред с Денис Теофиков и Емрах, на сцената ще се изявят Малката, Ариа, Данна, Ивета Костова и Радко Петков.

Галин ще представи своите открития Лидия и Dessita. Сигурни сме, че всички те ще впечатлят публиката и ще се представят достойно, така както подобава за един изпълнител на телевизия “Планета“. Билети за спектакъла “Планета на 18“ ще намерите в мрежата на eventim.bg.

 

КАТЕГОРИИ