“Планета“ представя най-слушаните сингли в началото на есента

“Планета“ представя най-слушаните сингли в началото на есента

Може би ще ви бъде интересно да узнаете с кои хитове музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ влизат в есента на 2020 г. Това разкрива новото издание на класацията Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial.
Петата позиция e за “Той“ - летния хит на набиращата все по-голяма популярност и почитатели млада изпълнителка, Данна. Видеоклипът регистрира близо 5,5 милиона преглеждания само за изминалото лято, а сингълът често е избиран и от потребителите в стрийминг платформите.

Четвърто и трето място са за две дуетни предложения, които истински вълнуват меломаните. И докато “Добре ли си“ на  Галена и Миле Китич вече повече от година продължава да е сред лидерите в музикалните класации, то “Милион“ на Анелия и Денис Теофиков за кратко завладя предпочитанията на публиката и това му отреди място в челната тройка.
Номер 2 в Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial е за “100 живота“ на Галена – проект, който се отличи с хитово звучене и оригинално видео с участието на актьора Иво Аръков. Още с появата си “100 живота” даде заявка да се превърне в едно от най-популярните заглавия на 2020 година.

През юни Преслава представи “Беден в сърцето“ и завладя феновете. Вече няколко месеца песента звучи навсякъде, а това потвърждава лидерската позиция, която “Беден в сърцето“ държи и през септември. Цялата класация може да гледате в ефира на телевизия “Планета”, както и в YouTube канала PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ