PlanetaOfficial е новото лице на телевизия “Планета” в Instagram

PlanetaOfficial е новото лице на телевизия “Планета” в Instagram

Започва голямата лятна промяна, както в програмите на телевизионните канали “Планета”, “Планета HD” и “Планета Фолк”, така и в социалните медии. Първата и много осезаема е новото лице на телевизията и музикална компания “Пайнер” в най-бързо развиващата се социална мрежа Instagram. Феновете могат да последват @planetaofficialtv /PlanetaOfficial/, за да научат първи всичко ново от музикалната продукция. Най-интересното от новите видеоклипове, снимки от тях и актуални новини ги очакват в платформата.

Официалният канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial продължава да е един от най-популярните в България и се радва на близо 1 милион и 700 хиляди абоната. Само от началото на 2019 г. в него са публикувани 55 нови видеоклипа на звездите на телевизия “Планета” и то в най-доброто качество – формат UltraHD – 4K. Но ако искате първи да получавате известия за всичко ново в него, трябва да се абонирате.

PlanetaTV Official и Planeta Folk Official са другите два официални YouTube-канали, съответно на Телевизия “Планета” и на Телевизия “Планета Фолк”. В първият потребителите ще открият всички предавания на медията и могат да ги гледат дори преди официалната им телевизионна премиера. Смело може да кажем, че каналът Planeta Folk Official е царството на хубавата българска народна музика.

Всички нови фолклорни видеоклипове на солистите и оркестрите в “Пайнер” са тук. Лятото е сезон за нова продукция, така че съвсем скоро любителите на фолклора ще могат да се насладят на нови вълнуващи мелодии и прекрасни гледки, разкриващи красотата на България.
Цялата тази нова продукция видеоклипове с поп-фолк и фолклорно звучене ще намери място и в новите летни програми на трите телевизионни канала с марката “Планета”.

КАТЕГОРИИ