PlanetaOfficial представи “Влизам с вратата” на Живко Добрев

PlanetaOfficial представи “Влизам с вратата” на Живко Добрев

В навечерието на големите тържества за имените дни на Йордановци и Ивановци YouTube канала PlanetaOfficial направи официална премиера на най-новата песен и видеоклип на Живко Добрев – “Влизам с вратата”, а изпълнителят се обърна към своите почитатели:

“Супер Happy и благодарен за WOW-реакциите на моето ново парче и клип “Влизам с вратата”! Невероятно ме радват всички поздравления и супер яките отзиви. Големи благодарности на целия екип професионалисти, които дадоха всичко от себе си! Желая Ви на всички да влезете в 2024-та с вратата към успеха и да Ви гърми главата от щастие!”

2
Музиката и аранжимента на “Влизам с вратата” са на Дидо Калпаков, текстът е написан от Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex.

“Много свежо парче… Красива и хубава песен… Браво Живко, това е най-добрия ти проект… Такива песни за народа трябва да се правят… Честита 2024-та година!”, пишат зрителите на новия видеоклип.

Живко Добрев пък ги уверява, че музикалните изненади през 2024 година тепърва предстоят. Какви ще бъдат те ще узнаем от програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ