С “Откачено влюбени” Джена дава заявка за летен хит

С “Откачено влюбени” Джена дава заявка за летен хит

“Уникална песен, истински летен хит… Браво, Джена! Страхотна си! С времето си изгради стил, с който няма как да бъдеш объркана с друга певица… За толкова години на сцена се затвърди като голяма певица, много хитова, много талантлива, много красива... с две думи ИСТИНСКА ЗВЕЗДА!... С тази песен Джена показа, че годината е нейна, както и, че е най-силната й година! Респект, прекраснице - продължавай напред и нагоре - можеш го!... Браво, Джена, страхотна песен за лятото! Имаш стил и си държиш на него, без вулгарни текстове и клипове, без да се буташ на всяка цена да си номер 1… Ти си задържа публиката, която продължава да те подкрепя, така се прави… Джена гръмна пак… Точно от такъв тип свежи песни има нужда поп-фолка…”, такава е категоричната оценка на феновете за най-новата песен и видеоклип на Джена.

2
В средата на юли Джена отново показа, че има с какво да зарадва и да изненада своите многобройни почитатели. Певицата представи “Откачено влюбени” и даде сериозна заявка за хит на Лято 2024. Песента е по музика и аранжимент на Деян Асенов, и текст на Лора Димитрова. За режисьор на своя летен видеоклип изпълнителката избра отново Иван Димитров – Torex.

“Нека купонът започне сега! С много лятно настроение ви представям новата ми песен “Откачено влюбени”, на която да се забавляваме заедно и да създадем незабравими емоции и спомени!”, обяви Джена премиерата на своя музикален проект.

И като за типичен летен хит, live-премиерата на “Откачено влюбени” е край морето. Снощи Джена представи песента пред публиката на нощен клуб в Слънчев бряг, тази вечер тя ще пее в Приморско, а в събота вечер програмата й ще я отведе в Созопол.

КАТЕГОРИИ