“По трудният път” с рок-група “Конкурент”

“По трудният път” с рок-група “Конкурент”

Още едно чакано завръщане ще зарадва почитателите на рок музиката в България -10-тият юбилеен албум на рок-група “Конкурент” – “По трудният път”.

“Това е нашата история - “По трудния път”, защото не винаги пътят е осеян с рози.”, откровени са музикантите. – ” Искахме този юбилеен за групата албум да е специален, затова в него сме събрали както най-новите ни сингли, така и култови парчета, които правят “Конкурент” това, което е. Нямаме търпение и нашата публика да го чуе, защото тяхната реакция е това, което ни вълнува най-много!” - споделя още вокалистът на групата Емил Анчев.

2
Албумът “По трудният път” на група “Конкурент” ще бъде представен със специален концерт-промоция на 24 ноември от 20:00 часа в Планета Пайнер Клуб в Димитровград. Телевизия “Планета” ще заснеме най-интересното от този рок-купон, за да го представи на своите зрители.
“По трудният път” събира най-новите сингъли на бандата - “Родени за рок”, сравняван по успех с “Дай ми време”, “Луда нощ”, баладата “Искам” и ексклузивна рок версия на поп хита “Губя контрол”, записана в дует с Десислава Христова - Слава от триото LaTiDa. В него ценителите на рока ще открият 11 студийни версии и 3 бонус живи изпълнения на емблематичните песни на групата “Дай ми време”, “Мама” и “Сбъдната мечта”. А също и неиздавани досега песни на “Конкурент” - дуетът “На кой му дреме” с Криско и песента “Смели сърца”, събираща едни от легендите на българската музика - Звездомир Керемидчиев от “Ахат”, Ерол Ибрахимов – “Уикеда”, Буги Барабата, Деян Каменов - Дидо от “Д2” и Тони Чембъра – “Монолит”, и Мариана Попова.
Чуйте “Конкурент” и новия албум “По трудният път”, и не забравяйте, че може да го откриете в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, а също и в оnline-магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg.

КАТЕГОРИИ