Поли Паскова чества 20 години на сцена с концерт в НДК

Поли Паскова чества 20 години на сцена с концерт в НДК

Навръх Ивановден Поли Паскова представи първия си нов видеоклип за 2020 година. Той е озаглавен “Празнувай с мен“ и е част от поредицата нови заглавия, чиято премиера започна още през изминалата година. Песента е по музика и текст на Росица Узунова, аранжиментът е на Пламен Велинов, а режисьор на лентата е Радослав Георгиев.

“2019-та година за мен беше много динамична и изпълнена с пътувания, песни, записи, концерти, много нови запознанства и емоции. През 2019 успях да запиша нови 16 песни, които ще са част от поредния ми 18 самостоятелен албум, който ще бъде на музикалния пазар в началото на 2020 година. В него публиката може да открие един коктейл, разнообразие от песни, в различен стил, с различно звучене и вярвам, че ще успея да зарадва почитателите на фолклорните песни с нещо наистина по-интересно. Дано съм успяла да надградя себе си. Заснех част от тези песни във фолклорна програма, която телевизия “Планета Фолк“ вече излъчи, а в началото на тази година, в първите слънчеви дни, ще заснемем останалите 8 песни“, откровена е звездата в свое интервю за предаването “Бащино огнище“.

Голямата изненада, която вече можем да издадем е, че през 2020 година Поли Паскова ще отбележи 20-годишен юбилей на музикалната сцена и това ще се случи с голям концерт в НДК. Той ще се състои на 26 октомври, Димитровден, в НДК в София, а заглавието на спектакъла Поли Паскова е взаимствала от това, което ще носи най-новия й албум - “Празнувай с мен“.

Фолклорната изпълнителка не крие, че е заредена с много нови сили и вдъхновение, благодарение и на многобройните пътувания, които е успяла да реализира през 2019-та. Египет и далечен Китай са само част от дестинациите, които е посетила, следвани от Бразилия, почти цяла Испания, Германия, Италия, Русия, както и Великобритания, където Поли Паскова изнесе концерт пред българската общност в Лондон.

“Никога не бях се качвала на круиз и тази година за първи път направих една екзотична екскурзия до Сингапур, Малайзия и Тайланд. Голяма радост беше, тъй като круизът се оказа един голям “плаващ град“ с близо 5000 пасажери. Бяхме много силна група от България и изкарахме невероятно“, разказва Поли Паскова.

Какво още споделя певицата, може да чуете и видите в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – Planeta Folk Official.

КАТЕГОРИИ