Поли Паскова “изпраща ангели“ в Бургас

Поли Паскова “изпраща ангели“ в Бургас

На 13 август Летния театър в Бургас ще посрещне Поли Паскова, а зрителите ще се насладят на нейния спектакъл “Молитва за България“. Много родолюбие и патриотизъм ще владеят публиката.

“Заедно с моите колеги Здравко Мандаджиев, Веселка Стамболиева и професионална танцова формация “Гераци“, ще представим песните от моя нов албум “Изпращам ти ангели“. Народната музика, която укрепва българския дух, разцъфтява душата и лекува телата. Заповядайте, да поиграем и послушаме лечебните трели и молитвата за България!“, отправя своята покана Поли Паскова.

Фолклорната певица признава, че с голям трепет очаква срещата си с бургаската публика, която е много топла и радушна. И това не е случайно, защото морският град има специално място в нейното сърце:

“В Бургас съм живяла 12 години. Това е родното място на моя съпруг и там доста години съм играла на баскетболната площадка за отбора на Нефтохимик - Бургас – разказва изпълнителката и продължава – Прохождането ми като певица и появата на първия ми самостоятелен албум, в годините когато играех баскетбол, също бяха в Бургас. Там направих и първата си промоция в Културния дом на нефтохимика. Няма да забравя какво вълнение беше за мен излизането на сцена пред толкова много публика... Сякаш винаги ми се е искало да се завърна в Бургас, натрупала опит, самочувствие, рутина. И да застана на сцената, вече като изградена певица, пред моите приятели и моята вярна баскетболна публика“.

Билети за спектакъла на Поли Паскова “Молитва за България“ може да намерите на касите на Летния театър в Бургас, както и на eventim.bg.

КАТЕГОРИИ