Поли Паскова на финала на нов фолклорен албум

Поли Паскова на финала на нов фолклорен албум

Телевизия Planeta Folk HD и YouTube канала на музикалната медия - Planeta Folk Official представиха на своите зрители заглавната песен и видеоклип от предстоящия фолклорен албум на Поли Паскова. Както личи и от видеоклипа, той ще носи заглавието на тази последна песен, а именно – “Красиви сто неща”. Това ще бъде 19-и албум в дискографията на Поли Паскова, събрал авторски песни и автентичен фолклор.

“Чудесна! Музика, текст, изпълнение - прекрасни… Приказна песен, приказна певица… Браво, респект!”, пишат почитателите на Поли Паскова и с нетърпение очакват появата на албума.

Точно колко песни ще бъдат включени в новия музикален проект, певицата все още не конкретизира, но със сигурност в него ще намерят място последните заглавия, с които телевизия Planeta Folk HD зарадва приятелите на българския фолклор. Сред тях са “Бели облаци”, “Отиде момко в ливаде”, “Не ставай камък, сърце”, “Българка”, “Дотекла е вода студена”, “Ти недей ме пита”, “Старите мераци” “Леле, Кате” и “Красиви сто неща”. Режисьор на всички тези видеоклипове е Радослав Георгиев. В клипа на “Красиви сто неща” се докосваме и до сватбената церемония на Ирен и Симеон от Перник. Поли Паскова им благодари, че споделят своята радост със зрителите и им честити голямата радост в семейството – появата на малко бебе.

КАТЕГОРИИ