Поли Паскова празнува рожден ден с почитателите си

Поли Паскова празнува рожден ден с почитателите си

На 22 юни е рожденият ден на Поли Паскова, която тази година ще го посрещне заедно със своите почитатели. Днес певицата е специален гост на Гушанския събор в Замфирово, община Берковица, заедно със свои колеги от България и Сърбия. След това тя лети за Лондон, където на 24 юни ще весели с хубави народни песни нашите сънародници в българския ресторант UNIKAT-2. Изпълнителката сподели пред www.planeta.tv, че ще се възползва от това пътуване и ще си подари кратка почивка в английската столица, а за своя рожден ден си пожелава да е щастлива.

“Когато човек е щастлив, тогава е здрав и пълноценен, както за себе си, така и за околните”, казва певицата.

Поли Паскова разкри, че това лято смята да заснеме видеоклиповете на песните от своя 16-ти албум “Изпращам ти ангели”. Певицата се подготвя за участия и в два Международни фестивала - първо в Мароко, а през есента и в Дубай.
Телевизия “Планета” ще изненада рожденичката за празника като излъчи в ефира на “Планета Фолк” от 21.30 часа вълнуващи моменти от фолклорния спектакъл “Аз съм, Българийо, твоя дъщеря”, който се състоя на 21 март в Зала 1 на НДК – София.
Музикална компания “Пайнер”, “Планета” ТВ и “Планета Фолк” честитят рождения ден на Поли Паскова с пожелание за здраве, щастие и още много хубави песни!

КАТЕГОРИИ