Поли Паскова представи песен за Св. Великомъченица Варвара

Поли Паскова представи песен за Св. Великомъченица Варвара

С нов видеоклип в официалния канал на телевизия “Планета Фолк“ в YouTube Поли Паскова зарадва своите почитатели. Песента е озаглавена “Св. Великомъченица Варвара“ и е вдъхновена от светицата, известна със своята лечебна сила и умения да пречиства душата.

“Почитат я и православните християни, и католиците. Тя ми е любимата светица, затова реших да направя песен за нея. За голяма моя радост и с вълнение искам да споделя, че някои мои познати, които чуха мелодията още преди появата на албума, буквално без обяснение се разплакаха, други – настръхнаха, а аз видях, че тази песен наистина лекува и докосва душите и сърцата на хората“, споделя Поли Паскова.


За създаването на “Св. Великомъченица Варвара“ изпълнителката се довери на Росица Узунова /музика/, Катя Кирянова /текст/ и Светослав Лобошки /аранжимент/. Режисьор, сценарист, оператор е Тенчо Янчев.
Другата изненада, която телевизия “Планета Фолк“ и Поли Паскова ще поднесат на зрителите за Деня на народните будители е премиерата на музикалната програма “Празнувай с мен“. Тя ще представи видеоклиповете на песните от едноименния нов албум на певицата на 1 ноември /неделя/ от 19:30 часа в ефира на музикалната медия.

КАТЕГОРИИ