Поли Паскова представя “Красиви 100 неща” в Китай

Поли Паскова представя “Красиви 100 неща” в Китай

Оказва се, че най-новата песен на Поли Паскова – “Красиви сто неща” е много харесване не къде да е, а в Китай. Още след премиерата на видеоклипа в YouTube канала - Planeta Folk Official на певицата са позвънили нейни познати и бизнес-партньори в Китай да я поздравят и да получат съгласието от нея да преведат песента на китайски. Съвсем скоро, през май певицата ще пътува до Китай, за да участва в международен бизнес-форум и точно там тя ще представи не само песента, но и още няколко заглавия от албума си “Красиви 100 неща”.

Преди Китай, през април, Поли Паскова ще посети и Литва за няколко дни и там също ще представи свои песни пред отбрана публика в столицата Вилнюс.

“Предстои ми пътуване до Вилнюс, където ще представя България в международна програма. Ще изпея в голямата зала на театъра пред 3000 чужденци песента „Бели облаци“, разкрива певицата.

Организаторите във Вилнюс са решили да преведат песента на руски език и със субтитри ще излъчат видеоклипа, заснет от телевизия Planeta Folk HD на голям екран.
Освен до Китай през месец май Поли Паскова ще предприеме пътуване и до Япония и Южна Корея. Това наложило певицата да отмени някои от своите ангажименти в България.

“И преди съм ходила в Сеул, но сега ще посетим острови от типа на Великденските, които са много богати на история и култура“, с вълнение съобщава певицата.

След завръщането си в Родината за Поли Паскова предстоят поредица от срещи с българската публика, на които и у нас ще популяризира песните от своя нов фолклорен албум “Красиви 100 неща”.

КАТЕГОРИИ