Поли Паскова с нова фолклорна програма

Поли Паскова с нова фолклорна програма

Това лято Поли Паскова ще зарадва почитателите на фолклора са няколко нови песни, събрани в оригинална музикална програма. Тя ще предшества премиерата на 19-ия албум на певицата със заглавие “Красиви сто неща”. В него ще бъдат включени 14 песни, предимно авторски, но и няколко обичани македонски и шопски песни в нова интерпретация.
Снимките на новите видеоклипове на Поли Паскова телевизия Planeta Folk HD засне в една истинска приказна градина. Това, което досега не се бе случвало е, че по време на снимките художничката Цветелина Цонева нарисува два гълъба, които бяха заснети и в една от песните на Поли Паскова. Самата продукция бе снимана от режисьора Радослав Георгиев в село Алдомировци до Сливница  и сред атрактивната красота на Искърско дефиле край гара Бов.

За всеки ще има по нещо интересно в новата фолклорна програма на Поли Паскова, защото и самите видеоклипове са доста различни като настроение. Певицата обещава да зарадва с тях не само почитателите на фолклора, защото част от новите песни имат шлагерно звучене, което се харесва на публиката. А една от изненадите е песента “Българка” по музика на Митко Щерев и текст на Надежда Захариева, подарена на певицата от авторите. Тази песен е от репертоара на Лили Иванова, а новият оригинален аранжимент е дело на Светослав Лобошки.
Зрителите на телевизия Planeta Folk HD могат да очакват новите фолклорни видеоклипове на Поли Паскова през юли и август, а почитателите на певицата с вълнение ще я аплодират на многобройните й концерти в страната това лято.

КАТЕГОРИИ