Поли Паскова сбъдна голяма своя мечта

Поли Паскова сбъдна голяма своя мечта

Поли Паскова разкри, че е сбъднала една голяма своя мечта, а именно да посети Китай. Тя все още е под влияние на емоциите, с които я е заредило това екзотично пътуване. Първо е била в град Гуанджоу. Най-голямата забележителност тук е голямото Източно езеро, което е превърнато в туристическа атракция.

“Най-уникалното нещо, което видях там бе огнено шоу, което се разиграва в самото езерото. Срещу много скъпи билети, безброй посетители годишно могат да гледат този магичен спектакъл, в който участват над 200 професионални актьори и танцьори. Това представление е защитено от ЮНЕСКО и е част от нематериалното културно наследство на Китай. Посетихме града на 1000-та острова, на връщане се отбихме в един атракционен парк. Там имаше осем театри на открито и закрито. Гледахме постановка, която буквално ме изуми. На сцената имаше водапади, битки с коне, гърмяха топове, пушки, изобилстваше от специални ефекти, последна дума на техниката, при което цялата публика възкликваше от удивление.“


Поли Паскова разказва още, че се е возила на влака-стрела на път за столицата на Китай, Пекин. Хотелът там буквално гледал към Олимпийския стадион, известен като Гнездото. В момента в него се провеждат концерти на световноизвестни изпълнители.

“Разгледахме и Олимпийския парк, но най-голямато преживяване беше покоряването на Великата китайска стена. Има входове от няколко места и ние избрахме една част, където изкачваш стълби 5 км. Беше страхотна емоция, на върха развяхме българския трибагреник.“

В професионелен план Поли Паскова казва, че е на финалната права на своя 17-ти самостоятелен албум. Отново има много силни авторски песни, с които е убедена, че ще зарадва почитателите на хубавата българска народна музика.

КАТЕГОРИИ