Поли Паскова снима край Варненския феномен “Побитите камъни”

Поли Паскова снима край Варненския феномен “Побитите камъни”

Поли Паскова засне клиповете на седем от песните към новия й 14-ти албум “Молитва за България”, като избра за терен на снимките едни от най-посещаваните места във Варненксия регион. Сред тях е силният енергиен център в местността “Побитите камъни”, където Поли засне една от най-въздействащите песни в албума - “Недей забравя”, както и комплекс “Калимански хан”. 
Танцов състав “Шарената гайда” танцува в ритъма на народната музика пред камерите. Дизайнерката Светла Димитрова е автор на тоалетите на певицата за клиповете. Предстои да бъдат заснети още четири клипа, които ще бъдат част от новия DVD-албум на Поли Паскова. 

Певицата не спира и активната си концертна дейност, а през 2017 година е поканена да бъде специален гост на едно от най-големите събития за България, което все още се пази в тайна. Една от любимите фолклорни звезди на България ще гостува и в пилотното издание на ново предаване за народна музика, което стартира в ефира на bTV.
Четиринадесетият пореден албум на Поли Паскова - “Молитва за България”, включва 16 песни. Спазен е принципът в нейния успешен сценичен  път - нови авторски песни на фолклорна основа, автентичен фолклор с нови аранжименти и нещо различно и изненадващо. 

“Молитва за България” бе наречен грандиозният концерт-спектакъл на Поли Паскова в зала “Арена Армеец”, който тя изнесе в деня на пролетното равноденствие и който привлече в залата почитатели на народната певица от цялата страна. Затова Поли Паскова бе удостоена с приза “Събитие на годината”, както и с почетната награда на сдружение “Велика Болгариа” за опазване на културно наследство - “Велика българка”. 

КАТЕГОРИИ