Поли Паскова за един от най-щастливите моменти в живота си

Поли Паскова за един от най-щастливите моменти в живота си

Вече 15 години Поли Паскова е сред звездите на музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета Фолк“. Певицата е категорична, че благодарение на популярността на телевизионните канали с марката “Планета“, хубавата българска музика става достояние на широката аудитория.

“Няма да забравя през 2004-та година с какъв трепет направих първата среща с г-н Димитров, как се вълнувах дали ще се съгласи да издавам своята музика при него... За мен беше изненада, когато пред мен застана един обикновен човек, който се държеше напълно естествено с нас. Щастлива съм, че подписах договор с музикална компания “Пайнер“. Това е един от най-щастливите моменти в моя живот, в моята творческа кариера и се оказа един голям трамплин“, откровена е Поли Паскова в рубриката “Пайнер 30“.

Изпълнителката прави и равносметка за годините на съвместно сътрудничество – това са 15 албума, седем DVD-та, четири самостоятелни концерта в зала 1 на НДК, един в “Арена Армеец“, над 150 телевизионни версии, клипове, участия в много международни фестивали, концерти пред многобройна публика у нас и в чужбина.

Поли Паскова приема присъствието си в музикална компания “Пайнер“ като част от едно голямо ядро, в което място намират много добри и популярни изпълнители, всеки от които носи своята индивидуалност и стил.

“Искам да благодаря и за това, че с телевизия “Планета Фолк“, нашият фолклор се съхранява и популяризира в България и по целия свят - споделя още Поли Паскова и допълва - Много са нещата, които са ме развълнували, които са оставили трайна следа в моите спомени. Много са срещите с публиката, които са ме заредили и много са местата, на които и аз съм оставила част от себе си... Но като че ли не мога да не споменава първият самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, който беше 2008-ма година. Успехът тогава ми даде тласък, увереност и самочувствие, че мога и че съм поела по правилния път“.

 

КАТЕГОРИИ