“Полудяваш” оглави българския трендинг в YouTube

“Полудяваш” оглави българския трендинг в YouTube

“Полудяваш” на Малката и Денис Теофиков беляза завиден успех само за няколко дни от официалната си премиера в PlanetaOfficial в мрежата за видеосподеляне YouTube. Първият дует на младите изпълнители се оказа печеливша комбинация и ги изстреля на върха в българския трендинг с близо 800 000 преглеждания и многобройни лайкове. Феновете буквално избухнаха с положителни коментари, което само може да радва замесените в създаването на силния проект:

“Хит на 2019 година! Гласовете им се съчетават уникално. Влюбих се в тази песен, вече ми е любима!”, “Тази година Денис Теофиков вади хит след хит. Просто няма слабо!”, “Денис Теофиков е истински талант, а с Малката си подхождат супер много! Песента е супер яка!”, “Много бързо вдигат летвата! Прекрасен проект, поздравления!”

“Това е невероятен дует. Чакахме го от много време, а двамата са работили доста и заслужават да са на 1-во място в класацията. Обичам ги и двамата, пожелавам успех на песента!”

Музиката и аранжиментът на “Полудяваш” са на Diamond Beat Production, който учасва и в съзаването на текста с Анастасия Мавродиев. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, който е заложил на ефектен сюжет. Кадрите са заснети от оператора Георги Марков.
Малката и Денис Теофиков са част от звездния отбор, който ще поздрави телевизия “Планета” на големия концерт в Пловдив. Дали двамата ще представят своя дует “Полудяваш” на сцената в зала “Колодрума”, ще разберат само тези, които присъстват на бляскавото музикално събитие на 3-ти декември. Ако все още нямате билет за спектакъла “Планета на 18”, може да го направите в мрежата на Eventim.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ