Последен шанс за билети за концерта “Преслава – 20 години на сцена”

Последен шанс за билети за концерта “Преслава – 20 години на сцена”

Преслава и музикална компания “Пайнер” предоставят наистина последен шанс на меломаните да се снабдят с билети за музикалното събитие на есента – концерта на Преслава в зала “Арена 8888 София” на 16 ноември. Спектакълът “20 години на сцена”, с който Преслава ще отбележи тази кръгла годишнина на професионалната музикална сцена се очаква с огромен интерес от малки и големи.
2
Билетите за този концерт бяха разпродадени преди месеци, но ето че с общи усилия Преслава и музикална компания “Пайнер” намериха възможност да зарадват още почитатели на звездата и пуснаха за продажба билети, близо до сцената, които може да се намерят в Eventim.bg.
Припомняме, че вече вървят и репетициите с музикантите от Дани Милев бенд на песните, които Преслава избра да включи в този свой концерт. Но звездата на телевизия “Планета” все още очаква помощна на своите верни фенове да определи финалната плейлиста на спектакъла.
Ако все още не сте се сдобили с билети за концерта “Преслава – 20 години на сцена” може да го направите от сайта на Eventim.bg точно сега.

КАТЕГОРИИ