Посрещнете празниците с музикалната програма “Една нощ в Приказките”

Посрещнете празниците с музикалната програма “Една нощ в Приказките”

Коледният дух ще се пренесе в домовете на всички зрители на телевизия “Планета”, благодарение  музикалната програма – “Една нощ в Приказките”, заснета от режисьора Николай Скерлев сред красотата на комплекс “Приказките” край Харманли. Това е и специалният Коледен и Новогодишен подарък за всички почитатели на българската музика от звездите на музикална компания “Пайнер”.
На 25 декември, Рождество Христово, зрителите на телевизия “Планета” ще видят първа част от музикалната програма, в която ще се насладим на 10 нежни и баладични песни в изпълнение на Мария, Крисия Димитрова, Галена, Цветелина Янева, Фики и Ави Бенеди.
Даяна, Димана, Джена, Кристиана и Роксана също ще ни подарят много празнични емоции с най-новите си песни, които ще получат своята телевизионна премиера именно в програмата “Една нощ в Приказките”.
Поредната порция хитове и добро настроение ни очаква и във втората част от празничната музикална програма, която ще видим в Новогодишната нощ. Галена и Ани Хоанг ще поздравят зрителите със съвсем нови песни, озаглавени “Криво ще ми е” и “Благодаря ти”. Ивана ще представи актуалния си дует с Васил Иванов – “Ех, любов” и една нова композиция – “Лоши хора”, а Анелия – актуалния си хит “Не мога да губя”.
В Новогодишната нощ Емилия, Крум и Преслава ще ни подарят видеоверсии на вече наложените си музикални проекти – “Без въпроси”, “Безчувствен и “Ако утре ме губиш”, а в “Една нощ в Приказките” ще видим още Деси Слава, Яница и Борис Дали с поредните музикални изненади за зрителите.

КАТЕГОРИИ