Посрещаме 24 май с новата програма “Празник в “Приказките” 2024

Посрещаме 24 май с новата програма “Празник в “Приказките” 2024

На 24 май отбелязваме Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. По традиция Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” на този ден радват своите многобройни зрители и слушатели с нова фолклорна програма. И тази година няма да има изключение и в трите почивни дни ще излъчим в ефира на трите телевизионни канала – Planeta Folk HD, телевизия “Планета” и Planeta 4K новата селекция любими народни песни, заснети в китната обстановка на Комплекс “Приказките” край Харманли.

Първа изненадата ще поднесе телевизия Planeta Folk HD. На 24 май от 19.30 часа ще бъде телевизионната премиера на фолклорната програма “Празник в “Приказките” 2024”. На тази дата телевизионният канал навършва и 1 година от старта на излъчването в Hight Definition формат.
Телевизия “Планета” ще представи новите видеоклипове в програмата “Празник в “Приказките” 2024” от 12.00 часа на 25 май, а по телевизия Planeta 4K може да ги гледате на 26 май от 13.30 часа.
Желаем на всички наши зрители приятни минути и много настроение с новите песни и видеоклипове на любимите им изпълнители.

КАТЕГОРИИ