Поздрав от България за 24 май

Поздрав от България за 24 май

Денят на българската култура и просвета, 24 май, е особено свят за всички нас. Затова и телевизия “Планета” за поредна година се постара да зарадва приятно своите зрители. Във века на интернет съвсем естествено е най-голямата изненада да бъде в дигиталното пространство. Този път подаръкът е към почитателите на българската народна музика у нас и по света, и това е специализираният канал в YouTube – Planeta Folk Official.

В него ще бъдат публикувани най-новите фолклорни видеоклипове на изпълнителите на музикална компания “Пайнер”, както и техните концерти с народни ритми. 2018 година ще бъде преломна в технологично отношение, защото наред с поп-фолк клиповете, телевизия “Планета” започва да снима и своите фолклорни програми във формат UltraHD-4K.
Телевизионната програма на трите канала с марката “Планета” за празника ще бъде много богата и много българска. На 24 май, от 20:30 часа, телевизия “Планета Фолк” ще излъчи пълната версия на концерта на оркестър “Орфей” от зала “Арена Армеец”, посветен на “25 години радио Веселина”.

Същият ден от 20:00 часа програмата на телевизия “Планета” ще предложи на своите зрители концертните изпълнения на Цветелина Янева, Галена и Фики от този спектакъл.
Телевизия “Планета HD” също се включва в празника с грандиозния концерт “25 години Пайнер”, който ще се излъчи от 12:00 часа.

КАТЕГОРИИ