“Правя си душата“ на Илиян – вече в ефира на Planeta 4K

“Правя си душата“ на Илиян – вече в ефира на Planeta 4K

Горещ ритъм, купонджийско настроение и красиви жени ще видят зрителите в новото видео на Илиян – “Правя си душата“. Преди часове лентата направи премиера в ефира на телевизионните канали с марката “Планета“, както и в личния YouTube канал на певеца - ILIAN Official. Илиян отново е заложил на запазения си стил, който го отличи още в началото на музикалната му кариера и го направи изпълнител с индивидуален творчески почерк. Затова спечели и меломаните, които не пестят суперлативи за актуалното предложение на изпълнителя на “Пайнер“.

За новата си песен Илиян се довери на доказан творчески тандем – Даниел Ганев е автор на музиката и аранжимента, а колежката на певеца, Сиана създава текста на парчето. Видеоклипът е изпълнен със заряд и пренася зрителите на няколко интригуващи локации. Режисьор е Николай Скерлев.

“Благодаря на целия екип за подкрепата и старанието“, споделя Илиян след премиерата със своите почитатели в Instagram.


Ще се превърне ли “Правя си душата” в един от тоталните хитове в дискографията на Илиян предстои да разберем в следващите месеци, но още от сега можем да кажем, че песента провокира вниманието на феновете и зрителите, както и на DJ-те, а това е сигурен знак, че ще владее нощните клубове през Лято 2021.

КАТЕГОРИИ