Празничен Лондон – любим за звездите на “Пайнер“

Празничен Лондон – любим за звездите на “Пайнер“

Английската столица от години е сред топ дестинациите за почитателите на пътуванията. За звездите на музикална компания “Пайнер“ Лондон е и място за среща с всички, които харесват българската музика, а концертите им там винаги са повод за хубави емоции и страхотни преживявания. Още по-приказен и красив е градът в края на годината, когато празничната украса го превръща във феерия от светлини. В това успяха да се убедят Галена, Галин и Пепи Христозова, които съчетаха професионалните си ангажименти в края на ноември с удоволствието да усетиш Коледната атмосфера на Лондон.

И докато изпълнителките бяха специални гости на български партита, то Галин избра тази локация за реализацията на своя най-нов музикален проект “Как си, кажи“. Всички те не пропуснаха възможността да си направят красиви снимки, които споделиха и с почитателите си в социалните мрежи.

Пепи Христозова пък е щастлива, че по-малко от месец след своята първа визита в Лондон, отново ще има възможност да го посети още тази седмица. На 15 декември звездата на телевизия “Планета Фолк“ е специален гост на Коледния събор “Кралете на българската народна музика“, организиран от издателя на в. “Будилникъ”, инж. Емил Русанов.

Още няколко обичани изпълнители пътуваха до Лондон този месец - Ани Хоанг, Преслава, Цветелина Янева и Невена от фолклорния дует Калина и Невена. Те също се насладиха на вълшебни гледки и много красота, а част от тях се потопиха в магията на Коледния базар Winter Wonderland в Хайд парк.

Телевизия “Планета” и звездите на “Пайнер“ имат трайно присъствие през годините в Коледен Лондон. С концертите си те превърнаха в традиция и отбелязването на рождения ден на музикалната медия в британската столица. Най-грандиозен и запомнящ се бе спектакълът през 2015-та, събрал на една сцена Глория, Ивана, Преслава, Борис Дали и Галин.

КАТЕГОРИИ