Празничен уикенд със звездите на “Планета Фолк“

Празничен уикенд със звездите на “Планета Фолк“

Последният уикенд на месец юни е изпълнен с хубави празници и поводи да се веселим. А за да бъде празникът още по-български ще допринесат звездите на телевизия “Планета Фолк“ със своите вечни песни. В деня на Светите апостоли Петър и Павел, 29 юни, Здравко Мандаджиев ще поздрави с песен имениците и гостите, дошли на неговия концерт в Лясковец. На сцената с певеца ще бъдат и артистите от танцово шоу “Кабири“.
С традиционни фолклорни събори в цялата страна е изпълнен съботния ден. Оркестър “Канарите“ ще зарадват с хубава музика и тракийски хора всички, които за празника са дошли в Драгойново, община Първомай. Началото на тяхната изява е в 19:00 часа. По същото време в Своге, концерт ще изнесе Поли Паскова, а Мария и Магдалена Филатови ще пеят за празника на село Любеново, община Никопол.
В курорта Боровец Иван Дяков е специален гост на народния събор “Магията на Рила планина“, а срещата му с публиката е с начален час – 19:30. Гости на традиционни фолклорни събори са още Ивелина Колева в село Брежани, община Симитли и Янко Неделчев в Доспей, община Самоков.
И в неделя хубава музика ще радва българите, този път с Формация “Паскалев – Пловдив“ от 12:30 часа в община Пирдоп, село Душанци.

КАТЕГОРИИ