Празнични фолклорни концерти със звездите на “Планета Фолк”

Празнични фолклорни концерти със звездите на “Планета Фолк”

Този уикенд се оказва богат на красива музика в различни кътчета на България. Обичаните и популярни изпълнители на български народни песни са сред най-често канените звезди на музиката, които с песните си радват публиката.
Сестри Диневи в петък, 10 юни, ще бъдат специалните музикални домакини на Празника на розата 2022 в Павел баня, където ще изнесат концерт. Същата вечер Светла Дукатева пък е гост на празника по случай 100-годишнината от създаването на Народно читалище “Елин Пелин 1922” в село Байлово, родното село на писателя Елин Пелин.
2
На следващия ден Светла Дукатева лети за Германия, защото има среща с българската общност в Донаувийорт, недалеч от Мюнхен. В съботния ден Празничен концерт има и Поли Паскова. Тя ще пее в с. Капитановци, област Видин. Музикантите от оркестър “Пловдив” пък ще се изявят на сцената в Нови хан. Колегите им от Формация “Паскалев” – Пловдив пък ще радват публиката в с. Скобелево, Пловдивско. В неделя по обяд те ще свирят и пеят на Празничния концерт в с. Поибрене, област Пазарджик.
3
Мария и Магдалена Филатови тази събота ще бъдат гости в Празничния концерт в с. Рила, област Кюстендил, а техния колега Здравко Мандаджиев ще радва с песните си в неделния ден всички, избрали да се веселят на танцовия фестивал “На извора хоро се вие” в шуменския квартал Дивдяково.

КАТЕГОРИИ