Празник с песните на Ивана в Чикаго

Празник с песните на Ивана в Чикаго

След успеха на първия live online концерт, който Теди Александрова и Емрах направиха за българската общност в Чикаго, ето че отново има покана за концерт и този път за нещо голямо – Ивана и нейния бенд в Live Streaming от София за Америка. Два празника, обединени в един – това ще отбележат сънародниците ни в щата Илинойс. Националният празник на България – 3 март и Деня на майката, любимата, съпругата – 8 март в САЩ ще бъдат тържествено чествани с online-концерта на Ивана на 6 март.

“Ще пътуваме за Америка – пошегува се Певицата на народа, когато съобщи на своите колеги от бенда, че ще изнесат концерт за българите в Чикаго. – Ще бъде много горещо, нищо че е люта зима, особено в САЩ. Ще бъде много българско, ще бъде много вълнуващо…” – допълни Ивана.


Звездата на телевизия “Планета” си припомни невероятните емоции, които тя, Стояна и Румен имаха при последното си гостуване в САЩ през 2008 година. Срещите им с българите зад граница остават едни от най-истинските, защото с песните си те успяват да ги пренесат в Родината и да им вдъхнат кураж, патриотизъм и родолюбие.

“Полетът ни за Чикаго е рано сутринта на 7 март…”, отново се шегува Ивана, визирайки, че за да се излъчва Live Streaming от България в удобно за купони време в Америка, тя и бенда трябва да пеят в София в ранната сутрин на следващия ден. Но такива са правилата на часовата разлика. Мястото на срещата е добре познато на българската общност – “Escape Lounge”, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL, а организаторите са предвидили различни и интересни изненади за гостите. Купонът пък е гарантиран от Ивана и нейния бенд.

 

КАТЕГОРИИ