“Празник в “Приказките” 2023” вече на двоен компактдиск

“Празник в “Приказките” 2023” вече на двоен компактдиск

Любителите на българските народни песни със задоволство приемат факта, че предпочитаната от тях фолклорна програма “Празник в “Приказките” 2023” вече се предлага от “Пайнер” и на два компактдиска. Така меломаните могат да слушат новите фолклорни мелодии навсякъде, където и да са.
2
Двойният албум “Празник в “Приказките” 2023” включва точно 20 нови заглавия и представя песни, както на обичани и популярни изпълнители, така и на съвсем нови имена. С две песни в него участват Ивелина Колева, Росица Пейчева, Иван Дяков и Петър Кираджийски. Иван и Ивана Дякови са включват и с дуетна песен. Яница представя продължението на “Мома Яница”, Пепи Христозова – “Боларска сватба”, а Славка Калчева – “Моме Дойне”. Валя, Надя Казакова, Светла Дукатева и Тони Войводова радват почитателите на фолклора с нови песни, а Деян Митев, Здравко Мандаджиев и Янко Неделчев допълват мъжкото присъствие в албума. Не липсват изпълнения и на оркестрите за народна музика и това са Виевската фолк група и Формация “Паскалев-Пловдив”.
Двойният албум “Празник в “Приказките” 2023” очаква своите почитатели в online-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg, а също и в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873.

КАТЕГОРИИ