“Празнувай с мен” на Поли Паскова – вече и в стрийминг платформите

“Празнувай с мен” на Поли Паскова – вече и в стрийминг платформите
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новият, 18 по поред албум в дискографията на Поли Паскова - “Празнувай с мен“ вече може да намерите и онлайн, в стрийминг платформите. Музикалният проект се появи това лято на музикалния пазар и е покана да застанем с лице към по-хубавата страна на живота. Дискът предлага 16 нови заглавия - авторски песни, модерни аранжировки на изворен фолклор и хитови дуети. В новия си албум Поли Паскова е добавила и две песни, емблематични за всяко българско сърце - “Я кажи ми, облаче ле бяло” по текст на Ран Босилек и “Хубава си, моя горо” по текст на Любен Каравелов. Дуетните песни в албума “Празнувай с мен” пък са пет - “Айде, любов моя” с Амира, “Тивко нейде славей запея” с Христо Косашки, “Майко - земьо” с Румен Малинов и два дуета с Марин Молов - “Построих си любов” и “Живот за двама”.

Само преди дни премиера в Planeta Folk Official направи видеоклипа на “Построих си любов“. Лентата е реализирана в замъка “Влюбен във вятъра“ край Равадиново и е приятна изненада за почитателите на изпълнителката.
Поли Паскова определя “Празнувай с мен” като разнообразие от песни в различен стил. Вярва, че дискът ще зарадва публиката с нещо наистина по-интересно.
“Дано съм успяла да надградя себе си“, откровена е звездата.
Новият албум на Поли Паскова, “Празнувай с мен“ може да закупите от магазините на “Пайнер“ в цялата страна, както и да поръчате от еMAG.

КАТЕГОРИИ