Предколедна еуфория в “Бащино огнище“

Предколедна еуфория в “Бащино огнище“

С репортажи от официалната церемония от запалването на Коледната елха в София и Коледния концерт на Веселин Маринов, “Бащино огнище“ ще зареди зрителите на телевизия “Планета“ с много празнично настроение и хубави емоции в навечерието на Рождество Христово. Ще се пренесем първо пред НДК, за да се насладим на красивото Коледно дърво, украсено с много гирлянди, лампички и декорации.
След това Ви каним в зала 1 на Националния дворец на културата, където Веселин Маринов изнесе своя традиционен Коледен концерт. Спектакълът премина при огромен интерес и освен от многобройните почитатели на певеца, бе уважено от светила в науката, политиката и изкуството. Веселин Маринов представи повече от 20 песни от двата си Коледни албума, както и три нови песни, които ще включи в предстоящ трети такъв проект.
Особено емоционален момент по време на концерта бе изпълнението на песента “Моята снежинка“, която Веселин Маринов посвети на дъщеря си Йоана, а тя от своя страна излезе на сцената, за да поздрави баща си, с което го развълнува до сълзи.

“Бащино огнище“ ще отведе своите зрители и до Роженския манастир “Свето Рождество Богородично”, който е най-големият в Пиринския край. В Националния етнографски музей ще разгледаме изложбата “Гласът на глината“, посветена на 100 години от рождението на известната българска керамичка Йова Раевска.
Срещата “Край огнището“ е с Янко Неделчев, който през 2018-та отбеляза 20 години на музикалната сцена с три големи концерта във Велинград, Разлог и Белица.

КАТЕГОРИИ