Предпоследна глътка лято

Предпоследна глътка лято

Броени дни остават до настъпването на астрономическата есен, но вълненията от лятото още са живи. Почитателите на поп-фолка не искат лятото и емоциите, свързани с него да си отидат. А също и купоните край морския бряг, пропити с много вълнение, чувства и страсти. За радост времето ни дава шанс за предпоследна глътка лято край морето със звездите на музикална компания “Пайнер”.

На 22 септември в Бургас ще пее Джордан. Изпълнителят се радваше на добра популярност това лято и клубната му програма бе изпъстрена с разнообразни ангажименти. На следващия ден, когато тази година започва и астрономическата есен, Преслава за пореден път ще предизвика пленените от поп-фолка за купон в Слънчев бряг. Това бе една от най-купонджийските дестинации по Черноморието и това лято, и напълно оправдано. Конкуренция обаче правеха клубовете на юг от Бургас, защото се превърнаха в притегателен център за меломаните.
Лято 2023 за Преслава остава забележително с хитовете и срещите, които имаше с почитателите. Звездата на телевизия “Планета” направи още един успешен летен сезон, богат на клубни изяви и много емоции.

КАТЕГОРИИ