Предстоящи албуми в каталога на “Пайнер”

Предстоящи албуми в каталога на “Пайнер”

В музикалния бранш има поговорка, че хитовете се броят през цялата година, но все пак на есен, вдъхновени от летните емоции, почивки и срещи с публиката, звездите записват хитове и дори цели албуми. Първото от есенната поредица нови заглавия е албумът “Родопска милувка - 25 години с песните на Росица Пейчева”. Албумът е седми по ред в самостоятелната музикална кариера на звездата и се издава на MC, CD и в “Dе lux edition” - CD + DVD. Росица Пейчева е включила в него 22 композиции, две от които са вплетени в “Родопски наниз”, а други девет - в “Родопска сватба”.

“Най-после” със сигурност ще възкликнат многобройните почитатели на Константин, когато видят в ръцете си новия албум, който певецът ще им предложи съвсем скоро. В него певецът е включил всички свои песни записани след последния му албум “Константин 2010”. Сред тях са и дуетите му с Емануела, Цветелина Янева, Алисия и двата дуета с Деси Слава.
Изключително доволни ще бъдат и почитателите на македонската песен, защото ги очаква среща със “Златните македонски хитове” изпълнени от Иван Дяков. И във втората част от тази песенна съкровищница Царят на македонската песен предлага песните, които всички харесваме и обичаме да пеем с приятели като “Зайди, зайди”, “Море сокол пие”, “Йовано, Йованке” и др.

Видеоколекциите на почитателите на народната музика със сигурност ще се попълнят с грандиозния Празничен концерт “Земьо българска, Орфеева”, който се състоя на централния площад в Пловдив, а телeвизия “Планета” излъчи премиерно тази седмица. Спектакълът “Земьо българска, Орфеева” се превърна в една незабравима емоция за почитатели на българския фолклор, дошли от всички краища на страната. Заедно с оркестъра и солистите, на сцената излязоха Цветелина Янева, Фики, Галена, Деси Слава, Галин, Анелия, Борис Дали, Константин, както и обичаните фолклорни изпълнители Ивелина Колева, Пепи Христозова и Николай Славеев. През тази есен очакваме появата му и на DVD.
И не на последно място, това е сезонът, когато всички очакваме появата на най-хитовата компилация - “Пайнер хит сезони есен - 2016”. До концерта за рождения ден на телевизия “Планета” има още много време, за да се каже, че това са последните хитове за годината, но гарантирано това е една актуална, амбициозна и атрактивна компилация, която определено ще грабне вашето внимание.

КАТЕГОРИИ