Преслава, Данна и Малката с предстоящи гастроли в Лондон

Преслава, Данна и Малката с предстоящи гастроли в Лондон

Зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K вече имаха удоволствието да гледат музикалния филм от поредицата “Песен без граници” за гостуването но Райна и Здравко Мандаджиев в Лондон. Те бяха там в началото на март за голям фолклорен празник, организиран от в. “Будилникъ”. Но двамата изпълнители съвсем не са единствените, които тази пролет с песните си радват сънародниците ни на Острова.
2
Още тази вечер, в последния ден на мерт, в британската столица с полет от София каца Малката. Певицата ще пее в един от българските ресторанти там - “Уникат 2” и с песните си ще направи петъчната вечер незабравима. Празниците на българската музика зад граница ще продължат и на 9 април, когато в Лондон ще гостува и Преслава. Звездата на телевизия “Планета” е сред най-очакваните музикални гости в Англия.
На 7 април отново в Лондон, но в друг български ресторант ще пее и Данна. Така с този троен гастрол се затвърждава българското музикално присъствие в британската столица. А то със сигурност ще продължи и през цялата Пролет 2023.

КАТЕГОРИИ