Преслава и Ивелина Колева влизат в студиото за три нови дуета

Преслава и Ивелина Колева влизат в студиото за три нови дуета

Бомбастичната новина разкри народната певица Ивелина Колева в интервю за Информационна агенция в Добруджа. Феновете знаят, че досега в дискографията на двете сестри има три фолклорни дуета, които много добре се приеха от публиката. Кои са заглавията на новите три песни Ивелина Колева не споделя, но 100 % те също ще предизвикат одобрението на слушатели и зрители. Не е ясно дали някоя от новите песни няма да прозвучи и по време на грандиозния концерт на Преслава в зала “Арена София” на 16 ноември. За никого няма да бъде изненада ако там, сред специалните гости, се появи и сестрата на певицата.

“Да правиш авторска фолклорна музика е по-трудно. Това е страшно труден път, но ти носи по-голямо удовлетворение.”, казва Ивелина Колева. . “През 2024 г. се навършват 10 години от излизането на първия ми авторски албум „С мерак, любов и песен“, като зад гърба си имам вече общо три.”

Припомняме, че самата Ивелина Колева е сред авторите на голяма част от композициите в трите албума.

“За толкова много години виждам, че хората знаят моите песни. Когато се спомене моето име, не е както преди да се казва „сестрата на Преслава“. Сега вече името работи за мен. Хубаво е да имаш подкрепа от такова голямо име, но аз искам да вървя по своя път.”, каза певицата.

По отношение на композирането споделя, че по-трудно й е с писането на музиката, защото е човек, който е „напоен“ с фолклорна музика от дете и винаги има съмнения дали дадена част от песента не прилича на нещо друго старо.

КАТЕГОРИИ