Преслава и Константин отново се събраха

Преслава и Константин отново се събраха

Преслава и Константин отново са заедно в ефира на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Поредната им дуетна песен вече е факт и тя носи заглавието “Сладкото зло”. Видеоклипът се появи в YouTube канала - Preslava за радост на многобройните фенове на двамата изпълнители и веднага оглави българския трендинг на платформата. Музиката и аранжимента на “Сладкото зло” са на Даниел Ганев, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов.
2

“След толкова години отново в общ дует и то брутален хит! Страхотни и зашеметявщи, както винаги! Върнахте ни в старите времена - поздравления за невероятния проект, пишат феновете на поп-фолка и допълват: Вие двамата сте страхотен тандем и просто е голяма радост за очите да ви гледаме отново заедно… Личи си, че сте вложили голямо старание в проекта и със сигурност ще стане хит… Истински празник е когато Преслава пусне песен. Обожавам този глас!... Ето, това е Преслава! Поредният хит! Хит за лятото! Няма думи, с които да опиша колко много ми харесва... Преслава има страхотен глас, каквото и да изпее се превръща в хит…”

“Сладкото зло” вече получи и своята live-премиера в столичен клуб, където Преслава и Константин представиха песента. Певицата тези вечер ще бъде във Варна, а утре – в Бургас, където също ще презентира новия си хит. На 1 май пък и българите в Лондон ще чуят на живо “Сладкото зло”, защото Преслава е специален гост на балканското парти в британската столица.

КАТЕГОРИИ