Преслава атакува лятото с “Да й приседне”

Преслава атакува лятото с “Да й приседне”

Топлото пролетно време пали страсти и то не само музикални. Усещане за лято владее душите, а Преслава реши да засили жегата с “Да й приседне”. С новата песен на хитовата изпълнителка и видеоклипа към нея стартира уикенда за радост на многобройните почитатели на поп-фолка. Музиката на песента е на Michalis Touratzidis, текстът – на Анастасия Мавродиева, а аранжимента е направен от Даниел Ганев. Режисьор на музикалната лента е Иван Димитров – Torex.

“Щастлива съм, когато чета коментарите ви! Благодаря ви за подкрепата и за това, че за кратко време я поставихте на първо място в Трендинг! ️Обичам ви!”, написа Преслава с благодарност към почитателите си.

С “Да й приседне” Преслава гледа вече към горещите летни партита край морето, а феновете й с нетърпение очакват есента, когато е грандиозният концерт на звездата на телевизия “Планета” в най-голямата зала в България – “Арена София”. Датата е 16 ноември, а на сцената с Преслава ще бъдат колеги и приятели на певицата, както и музикантите от Дани Милев бенд. Въпреки че билетите за този спектакъл – “Преслава – 20 години на сцена” се разграбват като “топъл хляб”, все още може да се купят в мрежата на Eventim. Така заветните билети ще направят любителите на поп-фолка истински щастливи.
За да изпълни най-съкровените музикални желания на своите почитатели на този концерт, Преслава се обърна към тях да й помогнат в избора на песни, които да включи в програмата. Но при всички случаи в спектакъла ще звучи и новата песен – “Да й приседне”. За нея коментарите са:

“Преслава е Феномен и отвява всички като Ураган! Честити 20 години на сцена! Жива и здрава… Преслава! Една дума, а море от хитове! Уникална, истинска, пеене, визия топ! Както винаги най-добрата! Не е случайно, че вече 20 години е на върха… Всеки път успяваш да ни изненадаш. Нямам думи с, които да опиша какъв човек и талант си… Успех на песента. Зная, че ще го имаш… Още една прекрасна песен! И още една причина да съм ти огромна фенка… Винаги стилна, респект… Тя е глас, тя е визия, стил, класа. Невероятна си Преслава…”

КАТЕГОРИИ