Преслава е на финала на своя избор за концерта в “Арена 8888 София”

Преслава е на финала на своя избор за концерта в “Арена 8888 София”

На 16 ноември, събота, в най-голямата зала в България – “Арена 8888 София” Преслава ще отбележи своите “20 години на сцена”. Билетите за този уникален концерт вече са разпродадени, но вълненията около него тепърва предстоят. Почти месец преди заветната дата Преслава е изправена пред тежък избор. Тя вече окончателно трябва да подбере песните, които да включи в своя спектакъл и заедно с музикантите от Дани Милев бенд да започнат репетиции за отговорното събитие.

“Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала “Арена София” на 16.11, защото бройката е доста голяма, но просто не мога да реша! Всички ми носят толкова много емоции и всеки от вас има своя любима… От коя ли да се откажа? Помогнете ми, коя трябва задължително да остане в сетлиста?” – обърна се тя къмсвоите верни почитатели, за да я улеснят с мненията си в трудното решение, което трябва да вземе.

2
Феновете веднага реагираха на молбата на своята любима певица, но както личи от коментарите, те едва ли ще направят избора на Преслава по-лесен:

“Прекрасна Преслава, няма песен, която да не искам да чуя на концерта, вече нямам търпение… От толкова много хитове и такъв богат репертоар със стойностни песни е трудно да се направи селекция на най-доброто от най-доброто. От сърце ти желая много успехи. Вярвам,че ще се справиш и с тази нелека задача… “Откакто те познавам” ми е от любимите песни и е жалко, че не беше лансирана навремето… Прекрасно поздрав од Македонија… Как всегда прекрасна с ваш голос… Браво, Преси, талант си! Няма втора като теб!... Моята любима песен е “Всеотдайност”… Само за драма и болка се пее напоследък... Харесвам те, Преслава, ама дай нещо весело… Наистина е много трудно да кажем кои песни искаме да чуем и кои не, защото всичките са ти много хубави…”, пишат с много вълнение меломаните.

И все пак окончателното решение ще бъде на Преслава и това ще се случи буквално след часове, защото датата 16 ноември наближава и всичко трябва да бъде перфектно за концерта “Преслава – 20 години на сцена”.

“За мен музиката не е просто работа, тя е начин на живот, начин да изразя емоциите си и да се свържа с вас! Благодаря ви за всяка песен, която пеем заедно, и за това, че ме подкрепяте през годините. Нека музиката продължава да носи радост и топлина в сърцата ни!”, повече от откровена е Преслава.

КАТЕГОРИИ