Преслава гледа “Планета Топ 20” в Рим

Преслава гледа “Планета Топ 20” в Рим

Зрителите на телевизия “Планета” и YouTube-канала: PlanetaOfficial поставиха на лидерското място в месечната хит-класация “Планета Топ 20” Преслава и последния й видеоклип “Пиян”. Самата изпълнителка пък успя да гледа чарта в Рим, където е на кратка ваканция. Лентата втори месец е под Номер 1, а в началото на септември певицата изненада феновете на поп-фолка с още 5 нови заглавия, които представи в албума “Да гори в любов”.

Дуетът на Фики и Цветелина Янева – “Не ме оставяй”, зрителите са поставили на второ място в “Планета Топ 20”, а третата позиция е за Галена и “Паника”. Цветелина Янева участва в подреждането на хитовете и с още едно заглавие – “Болка моя” (5 място), а Галена – с още две: “Добре ли си”, дует с Миле Китич (6 място) и “Феноменален” (15 позиция).

С два свои видеоклипа в новото издание на “Планета Топ 20” могат да се похвалят още Малката – “Не ме занимавай” и “Гръм”, Роксана – “Една любов” и “Япма бана”, както и Емилия с Денис Теофиков – “Акула” и “Тръгвай си”.
Как точно са подредени видеоклиповете в класацията може да научите, ако гледате чарта в ефира на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD”, както и в YouTube-канала - PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ