Преслава и Ивелина Колева зарадваха почитателите на фолклора на Петровден

Преслава и Ивелина Колева зарадваха почитателите на фолклора на Петровден

Навръх Петровден, Преслава и Ивелина Колева поднесоха празничен подарък на почитателите на фолклора. Двете дами премиерно представиха новата си дуетна народна песен “Моме Невено”. Лентата може да бъде гледана в YouTube канала – PRESLAVA, както и в ефира на телевизия “Планета Фолк“. За часове видеоклипът предизвика фурор в мрежата и вече достигна 40 000 преглеждания, а още повече, че в кадрите дебют пред камерата прави дъщерята на Преслава, Паола. Най-щастливи от появата на дуета са феновете, които поздравяват изпълнителките за това, че поднасят по красив начин тази песен и популяризират българския фолклор.

“Моме Невено“ е народна мелодия, за чийто аранжимент Преслава и Ивелина Колева се доверяват на Виктор Йорданов – Кардама. Красивото видео, което допълва великолепното изпълнение на звездите на “Пайнер“, е заснето от режисьора Радослав Георгиев във Врачанския балкан.
Особен интерес сред аудиторията Преслава предизвика още преди премиерата на песента, публикувайки в мрежата атрактивното си пристигане на снимачната площадка.

“Ето как пристигам на снимките към новата ми дуетна песен със сестра ми!“, сподели певицата под видео, изпълнено с адреналин и позитивни емоции.

Преслава и Ивелина Колева разкриват подробности за идеята около създаването на “Моме Невено“ и работата по проекта пред камерата на телевизия “Планета“, а интервюто с тях може да гледате още в понеделник – 5 юли в програмата на музикалната медия.

КАТЕГОРИИ