Преслава и Кеба се събраха в дует

Преслава и Кеба се събраха в дует

Един от най-дългоочакваните дуети в поп-фолка за 2018 година направи своята премиера в PlanetaOfficial в YouTube. Преслава и Dragan Kojić-Keba представиха видеоклип към съвместната си песен със заглавие “Bogovi zemljom hode”. За подобен проект се заговори още през 2016 година, когато звездите на българската и сръбска музика се събраха на една сцена в столичен клуб.

“Преслава има страхотен глас и е един артист на европейско ниво”, заяви тогава Кеба, а днес феновете вече могат да се насладят и на първия им дует.

“Гласовете им си пасват перфектно! Много добра комбинация, успех!”, “Браво Преси, ти си най-добрата! Много любов от Сърбия! Дано някой ден направиш участие в Нови Сад!”, “Отдавна не беше излизала хубава балада като старите. Адмирации за песни с подобен смисъл и звучене!”, “Отново всичко изпипано. На ниво!”, “Песента е красива балада, а изпълнението е великолепно! Тотален хит“, веднага дадоха своите оценки феновете.

По всичко личи, че “Bogovi zemljom hode” ще се превърне в една от любимите песни на меломаните това лято, а видеоклипът допринася за въздействието на красивата мелодия. Режисьор и сценарист на лентата е Георги Марков, а автори на музиката и аранжимента са Milisav Antonic и Nemanja Antonic. Сръбският текст е на Mile Stanojevic.

КАТЕГОРИИ