Преслава и група “Сигнал“ с рецитал във Варна на 2 септември

Преслава и група “Сигнал“ с рецитал във Варна на 2 септември

Уникално събитие събира заедно на сцената Преслава и група “Сигнал“ това лято. Супершоуто “Летен ритъм“ ще се завихри под звездите в Летен театър - Варна на 2 септември от 20.00 часа, а звездата на музикална компания “Пайнер“ е специален гост за рецитал заедно с легендарните български рокаджии от “Сигнал“. Заедно с тях в супершоуто ще се изявят и любимите актьори - Ненчо Илчев и Павел Иванов. Актьорите и музикалните гости във второто издание на “Летен ритъм“ са едни от най обичаните в България и нямат нужда от представяне, а публиката ще се наслади на прекрасни актьорски и музикални изпълнения, обединени в един прекрасен спектакъл под звездите.

“Пригответе се за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща морска вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти“, отправят покана към всички ценители на изкуството организаторите.


Истинско вълнение за Преслава е предстоящия й концерт редом до великите музиканти от “Сигнал“, а ние ще припомним, че през 2013 година Преслава и Данчо Караджов изпълниха в дует емблематичната песен “Сбогом“ в предаването “Гласът на България“, което предизвика истински фурор. Дали този път двамата ще поднесат подобна изненада за публиката, с която да донесат истинска наслада за сетивата, ще научат само тези, които лично присъстват на събитието.
Преди тази изява, Преслава отново ще е на сцената, но този път като гост на множество клубни партита в страната.  До края на седмицата изпълнителката може да чуете на живо в Бургас, Пловдив, Приморско и Слънчев бряг, а след това в Китен, Сливница и отново в Приморско и Слънчев бряг.

 

КАТЕГОРИИ