Преслава оглави Тoп 5 PlanetaOfficial

Преслава оглави Тoп 5 PlanetaOfficial

Най-новата класация Тoп 5 PlanetaOfficial в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube - PlanetaTV Official, представя  най-слушаните албуми, продуцирани от “Пайнер“, в стрийминг платформите за месец май. Оказва се, че изборът на меломаните най-често е бил албумът на Преслава “Да гори в любов“. Дискът се появи през септември 2019-та година и се изчерпа за рекордно кратки срокове, което наложи втори тираж още през същия месец. И до днес “Да гори в любов“ държи челни позиции сред предпочитанията на меломанините, благодарение на хитовите песни, включени в него.
Втората позиция е за проекта “Дай ми още“ на Анелия, събрал 15 заглавия от репертоара на Анелия, излезли на музикалния пазар до 2018-та година.

В Тoп 5 PlanetaOfficial той е следван от още един любим на публиката албум - Is This Love на Фики, който бе издаден през 2016 година на троен носител - двоен компактдиск и DVD.
Почитателите на звездите на “Пайнер“ в Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music, Anghami и други предпочетоха през май да слушат още “Изкушение“ на Яница и “Аз избрах“ на Борис Дали, класирани съответно на 4-та и 5-та позиция в чарта.
В новото издание на Тoп 5 PlanetaOfficial ще зарадваме зрителите и с два от новите проекти, направили премиера в последните дни в PlanetaOfficial - “Той” на Данна и дуета “В сезона на греха“ на Мария и Тони Стораро.

 

КАТЕГОРИИ