Преслава открива сезона на големите BG партита в САЩ

Преслава открива сезона на големите BG партита в САЩ

Тази есен българите в САЩ ще бъдат истински щастливи, защото при тях пристигат две от най-големите и актуални имена в българската музика – Преслава и Галена. Двете певици няма да направят общо турне, но всяка от тях вече привлича многобройни фенове за своите концерти.

Изпълнителката на #TheBo$$ е приела да бъде част от програмата в круиз, организиран за българите в Америка и техните семейства. Галена ще се качи на борда на круизния кораб “Carnival Victory” на 20 ноември и ще изкара 4 нощи в една от най-луксозните каюти. Екипажът на лайнера ще подсигури на звездата на телевизия “Планета” ВИП-басейн и частен достъп до казиното на борда.
Но преди това, първа на Американска земя ще стъпи Преслава. Хитовата изпълнителка започва своето второ турне в Щатите от Атланта.

“Преслава идва в Атланта за да открие сезона на големите BG партита!”, написаха организаторите и така отправиха покана към всички българи в щата Джорджия да станат свидетели на първия концерт от Турнето, на 22 септември.

Датата не е избрана случайно, защото точно тогава е и празникът за обявяването на Независимостта на България.

В Атланта Преслава ще остане съвсем кратко, тъй като за следващия ден, 23 септември, е насрочен нейния концерт в Канада. Несъмнено хитът “Пада звезда” ще прозвучи и от сцената в Торонто, където българите отдавна чакат срещата си с певицата. Американската столица Вашингтон ще посрещне българската звезда на 24 септември, а столицата на хазарта – Лас Вегас ще я аплодира на 27 септември. От Невада Преслава директно ще се отправи към Флорида, където най-вероятно ще си “открадне” няколко дни за релакс по златистите плажове. На 29 септември тя ще изнесе концерт в Тампа, а веднага след него ще отлети за Чикаго, щата Илинойс.

Край бреговете на Мичиганското езеро Преслава ще бъде посрещната от най-многобройната българска общност в САЩ, а този концерт се очертава да се превърне в истинска музикална сензация. За сега последният обявен спектакъл на певицата в Щатите е на 1 октомври в Кейп Код, щата Масачусетс, но до септември има доста време и е възможно Преслава да получи още покани да пее и в други американски градове и щати.

КАТЕГОРИИ